Ημαθία: Έπιασαν έμπορο ναρκωτικών με δυο κιλά χασίς και πιστόλι

Ημαθία: Έπιασαν έμπορο ναρκωτικών με δυο κιλά χασίς και πιστόλι

Ο 43χρονος φύλαγε το παράνομο εμπόρευμά του με ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με γεμάτο τον γεμιστήρα, ενώ είχε και άλλα 36 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος

Ημαθία: Έπιασαν έμπορο ναρκωτικών με δυο κιλά χασίς και πιστόλι
Ακολουθώντας τα ίχνη που είχε αφήσει στην Ημαθία ένας 43χρονος Έλληνας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας έφτασαν μέχρι την Θεσσαλονίκη, όπου οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του.

Μόλις εντοπίστηκε το σπίτι του υπόπτου, οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 987 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Μάλιστα, ο 43χρονος φύλαγε το παράνομο εμπόρευμά του με ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με γεμάτο τον γεμιστήρα, ενώ είχε και άλλα 36 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος.

Κλείσιμο
Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ τα 1.950 ευρώ που είχε στο σπίτι του και προέρχονταν από τις πωλήσεις του χασίς κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης