Κρήτη: Διέρρηξε δυο φορές την ίδια αποθήκη και τον τσάκωσαν

Κρήτη: Διέρρηξε δυο φορές την ίδια αποθήκη και τον τσάκωσαν

Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για κλοπή.

Κρήτη: Διέρρηξε δυο φορές την ίδια αποθήκη και τον τσάκωσαν
Βάλθηκε να επαληθεύσει την αστυνομική θεωρία ότι «ο δράστης επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» ένας νεαρός διαρρήκτης και πλήρωσε ακριβά την προσπάθειά του να αδειάσει για δεύτερη φορά την ίδια αποθήκη σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας!

Ο 28χρονος Έλληνας είχε τρυπώσει στις 3 Νοεμβρίου στην αποθήκη ενός 46χρονου και είχε κλέψει διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 700 ευρώ. Μια εβδομάδα αργότερα, το βράδυ της Παρασκευής, διέρρηξε πάλι τον ίδιο  αποθηκευτικό χώρο και άρπαξε όσα εργαλεία είχε αφήσει την προηγούμενη φορά! Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για κλοπή.

Κλείσιμο
*** Στο Ρίο, δύο αλλοδαποί βρήκαν ανασφάλιστη την πόρτα ενός σταθμευμένου λεωφορείου και άρπαξαν ένα φορητό υπολογιστή από το εσωτερικό του. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όμως, εντόπισαν άμεσα τον 30χρονο Αλγερινό και τον 27χρονο Μαροκινό, τους συνέλαβαν, κατέσχεσαν τον υπολογιστή και τους προσήγαν στην Ασφάλεια Πατρών που ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης