Κίνδυνος ατυχήματος από κλοπή σε διάβαση του Ο.Σ.Ε.
Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού κατήγγειλαν την κλοπή στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών, δηλώνοντας ότι η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 3.600 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Ούτε ιερό ούτε όσιο είχαν αυτοί που, μπροστά στο κέρδος, αδιαφόρησαν για τον κίνδυνο να προκαλέσουν σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα στην Πάτρα, όπου άφησαν εκτός λειτουργίας τις μπάρες ασφαλείας σε μια διάβαση στις γραμμές του Ο.Σ.Ε., κλέβοντας τις... μπαταρίες!
Οι αδίστακτοι δράστες, οι οποίοι παραμένουν άγνωστοι προς το παρόν, πήγαν σε μια σιδηροδρομική διάβαση στο Ρίο και έκλεψαν τις έξι μπαταρίες με τις οποίες λειτουργεί το σύστημα που ανεβοκατεβάζει τις μπάρες για να μην περνούν τα αυτοκίνητα. Μάλιστα, η κλοπή έγινε νυχτερινές ώρες και από τύχη δεν διερχόταν κάποιο όχημα τη στιγμή που περνούσε ο συρμός.
Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού κατήγγειλαν την κλοπή στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών, δηλώνοντας ότι η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 3.600 ευρώ! Η έρευνα για τον εντοπισμό των ασυνείδητων δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση