Φλώρινα: Μετέφερε ομοεθνή του που καταζητούνταν ως φυγόποινος

Φλώρινα: Μετέφερε ομοεθνή του που καταζητούνταν ως φυγόποινος

Συνελήφθησαν και οι δυο και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

Διακινούσαν κάνναβη και Ecstasy στη Λάρισα
Για να κάνει εξυπηρέτηση σε έναν συμπατριώτη του, που ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα παρ' όλο που γνώριζε ότι είχε καταδικαστεί για παράνομη είσοδο στη χώρα, βρέθηκε κατηγορούμενος και έχασε και το αυτοκίνητό του ένας 26χρονος Αλβανός που συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής που σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητό του διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος ομοεθνής επιβάτης του που μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας είχε περάσει παράνομα στη χώρα και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Έτσι, συνελήφθησαν και οι δυο και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που άσκησε στο νεαρό οδηγό δίωξη για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και στον συμπατριώτη του μια ακόμη δίωξη για παράνομη είσοδο στη χώρα. Ο 32χρονος κρατείται και δρομολογείται η απέλασή του από την Ελλάδα.

*** Παραγγελία της Εισαγγελίας Εφετών Κέρκυρας για την σύλληψή του εκκρεμούσε σε βάρος ενός 59χρονου Έλληνα που κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Στη συνέχεια, έγινε μεταγωγή του στη Κέρκυρα για να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης