Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Τον σκότωσαν σαν λαγό λέει ο πατέρας του 37χρονου

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Τον σκότωσαν σαν λαγό λέει ο πατέρας του 37χρονου

Του έστησαν ενέδρα είπε και απέρριψε την εκδοχή της βεντέτας

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Τον σκότωσαν σαν λαγό λέει ο πατέρας του 37χρονου
Καταρρίπτει την εκδοχή της βεντέτας ο πατέρας του Γιώργου Σαρακίνη που έπεσε νεκρός από το όπλο 34χρονου στη Ζάκυνθο. 

«Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός», είπε μιλώντας στον Alpha ο πατέρας του 37χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Κλείσιμο
Πριν από 24 χρόνια, το 1993, ο πατέρας του 37χρονου θύματος σκότωσε τον πατέρα ενός εκ των δύο ανδρών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του παιδιού του.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ο ένας για ανθρωποκτονία απο πρόθεση και ο δεύτερος για συναυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή.

«Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός. Τι άλλο να πω; Βεντέτα δεν υπήρχε, διότι εγώ και ο πατέρας του είχαμε «βαρεθεί» παλιά, παλικαρίσια, και εγώ και αυτός στην πλατεία. Πήγα στην φυλακή, έβγαλα την ποινή μου ισόβια, που δεν έπρεπε να φάω ισόβια. Από εκεί και πέρα βγήκα από τη φυλακή, δεν τους ενόχλησα ποτέ. Ούτε αυτούς, ούτε κανέναν άλλον», είπε επίσης  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Υπενθυμίζεται ότι η άγρια δολοφονία του 37χρονου από τον 34χρονο έγινε στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Καλαμακίου και συγκεκριμένα στην περιοχή ΚΤΕΟ. Ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία, όπου ομολόγησε την πράξη του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης