Ανήλικοι συνελήφθησαν για διάρρηξη στο Αιτωλικό

Ανήλικοι συνελήφθησαν για διάρρηξη στο Αιτωλικό

Ένας 16χρονος επιτέθηκε στον 49χρονο ιδιοκτήτη μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Ανήλικοι συνελήφθησαν για διάρρηξη στο Αιτωλικό
Εκτός από τους δυο ανήλικους που συνελήφθησαν για την διάρρηξη της κατοικίας του στο Αιτωλικό, ο 49χρονος ιδιοκτήτης κατηγόρησε έναν ακόμη συνομήλικό τους που προσήχθη στο τμήμα. Αν και δεν προέκυψε συμμετοχή του στην κλοπή, συνελήφθη και αυτός γιατί… επιτέθηκε στον 49χρονο!

Ο 16χρονος βγήκε εκτός εαυτού και, πριν επέμβουν οι αστυνομικοί, χτύπησε το θύμα της διάρρηξης, ενώ ταυτόχρονα τον έβριζε και τον απειλούσε. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου μαζί με τους άλλους δύο 16χρονους που είχαν παραβιάσει την μπαλκονόπορτα του σπιτιού και είχαν κλέψει μία τηλεόραση, ένα φορητό υπολογιστή και κοσμήματα μικρής αξίας.

Κλείσιμο
*** Μια άλλη διάρρηξη σε μονοκατοικία στον Κερασώνα της Πρέβεζας, απ’ όπου εκλάπησαν χρήματα και δύο tablet στις 10 Μαΐου, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας… ηλικιωμένος και ένας ακόμη συνεργός του! Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν τα κλεμμένα tablet στα σπίτια των δραστών ηλικίας 50 και 67 χρόνων και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δυο Έλληνες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*** Για δυο κλοπές σε εμπορικά καταστήματα στο Βόλο, συνελήφθη ως δράστης ένας 41χρονος Έλληνας ο οποίος τα διέρρηξε τα ξημερώματα της Δευτέρας και άρπαξε συνολικά 180 ευρώ και ένα tablet. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η Ασφάλεια ερευνά τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης