Στα σύνορα έπιασαν φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών

Στα σύνορα έπιασαν φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών

Eίχε καταδικαστεί σε κάθειρξη εννέα ετών, ένδεκα μηνών και 24 ημερών, καθώς και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ

Στα σύνορα έπιασαν φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών
Να διαφύγει στα Σκόπια προσπαθούσε ένας νεαρός Αλβανός καθώς, αν έμενε στην Ελλάδα, θα περνούσε ένα πολύ μεγάλο διάστημα στη φυλακή μια και είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά η ποινή που του είχε επιβληθεί εκκρεμούσε.

Ωστόσο, στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής στα σύνορα με την Π.Γ.Δ.Μ., οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης άναψαν «κόκκινο» στην έξοδο του 25χρονου αλλοδαπού, αφού διαπίστωσαν ότι είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη εννέα ετών, ένδεκα μηνών και 24 ημερών, καθώς και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Κλείσιμο
Έτσι, πέρασαν χειροπέδες στο νεαρό έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα ώστε να εκτίσει την ποινή του.

*** Στα Γιαννιτσά της Πέλλας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 65χρονος διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα για παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

*** Στην ίδια περιοχή συνελήφθη και ένας 42χρονος διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για φυλάκιση ενός έτους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης