Ρόδος: Ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Ρόδος: Ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν άμεσα τους δράστες της ληστείας, αλλά βρήκαν μόνο τον 11χρονο ο οποίος συνελήφθη 

Ρόδος: Ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο
Μέχρι και οι ίδιοι οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τα έχασαν όταν εξιχνίασαν τη ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου στην πόλη της Ρόδου και διαπίστωσαν ότι και οι τρεις δράστες είναι ανήλικοι. Μάλιστα, ένας από αυτούς είναι ένα «άγουρο» αγόρι μόλις 11 χρόνων.

Ο πιτσιρίκος μαζί με τους δύο 17χρονους συνεργούς του επιτέθηκαν στο ανυποψίαστο θύμα τους το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, τον χτύπησαν άγρια και άρπαξαν όσα χρήματα είχε στις τσέπες του και έναν φορητό υπολογιστή αφής που κρατούσε. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν άμεσα τους δράστες της ληστείας, αλλά βρήκαν μόνο τον 11χρονο ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε ότι στις 24 Απριλίου, μαζί με τους άλλους δυο, είχαν αρπάξει χρήματα και διάφορα αντικείμενα από ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο των οποίων οι πόρτες ήταν ξεκλείδωτες.

Ο μικρός αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας, αλλά του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία και κλοπές κατά συναυτουργία και στους γονείς του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου που περιλαμβάνει και τους γονείς των δυο 17χρονων οι οποίοι αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης