Γερή μπάζα για διαρρήκτες στη Ναύπακτο

Γερή μπάζα για διαρρήκτες στη Ναύπακτο

Ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, ώσπου ανακάλυψαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ που φύλαγε και το άρπαξαν μαζί με διάφορα τιμαλφή συνολικής αξίας 10.000 ευρώ

Γερή μπάζα για διαρρήκτες στη Ναύπακτο
Όσο ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην κοινότητα Παλαιοπαναγιά της Ναυπάκτου ακολουθούσε την περιφορά του Επιταφίου, οι άγνωστοι διαρρήκτες που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του έκαναν… πάρτι με την πλούσια λεία που κατάφεραν να αρπάξουν!

Όπως κατήγγειλε ο 39χρονος άνδρας στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, είχε ξεχάσει ξεκλείδωτη την είσοδο με αποτέλεσμα οι δράστες να βρουν ελεύθερο πεδίο. Ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, ώσπου ανακάλυψαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ που φύλαγε και το άρπαξαν μαζί με διάφορα τιμαλφή συνολικής αξίας 10.000 ευρώ! Η Σήμανση πήρε αποτυπώματα και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους εισβολείς, ενώ οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.

Κλείσιμο
Την ώρα που μια γυναίκα και ο γιος της είχαν πάει στην εκκλησία, άγνωστοι εισέβαλαν στα σπίτια τους στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο ενός διώροφου κτίσματος στα Φιλιατρά. Ευτυχώς, δεν βρήκαν παρά μόνο ένα μικρό χρηματικό ποσό και διέφυγαν πριν επιστρέψουν οι ένοικοι. 

Μάλιστα, όταν η μητέρα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, συνάντησε αντίσταση και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν βάλει μια καρέκλα κόντρα για να μην ανοίγει η πόρτα, ώστε να το σκάσουν από την πίσω πλευρά του σπιτιού αν ερχόταν κάποιος ξαφνικά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης