Απανωτές διαρρήξεις στην Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν εκκλησία και δύο σπίτια

Απανωτές διαρρήξεις στην Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν εκκλησία και δύο σπίτια

Επιχείρησαν να κλέψουν και μπρούτζινο κηροπήγιο, εκτός από τα χρήματα, όμως δεν το κατάφεραν

Απανωτές διαρρήξεις στην Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν εκκλησία και δύο σπίτια
Οργίασαν οι διαρρήκτες στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όπου έβαλαν στο στόχαστρό τους σπίτια, αλλά και μια εκκλησία στο Αγρίνιο, στην οποία εισέβαλαν σπάζοντας ένα τζάμι και στην συνέχεια παραβίασαν και το παγκάρι.

Οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν από μέσα άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ προσπάθησαν να κλέψουν και ένα μπρούτζινο κηροπήγιο, προφανώς με σκοπό να το πουλήσουν σε μάντρα ανακύκλωσης. Όμως, δεν τα κατάφεραν και του προκάλεσαν φθορές, καθώς τους έπεσε στην προσπάθειά τους να το σηκώσουν!

Κλείσιμο
Διαρρήκτες χτύπησαν και στον συνοικισμό Δένδρο της Ναυπάκτου, όπου έσπασαν το παράθυρο του λουτρού ενός σπιτιού, μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό και, αφού έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, ανακάλυψαν 1.300 ευρώ που φύλαγε ο ιδιοκτήτης, τα οποία άρπαξαν μαζί με ένα ρολόι και εξαφανίστηκαν.

Αλλά και στην κοινότητα Παλαιοπαναγιά της Ναυπάκτου, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα ενός σπιτιού τα οποίου οι ιδιοκτήτες έλειπαν, αναστάτωσαν όλους τους χώρους, αλλά δεν βρήκαν παρά μόνο 50 ευρώ τα οποία έκλεψαν μαζί με τα κοσμήματα της οικογένειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης