Διαρρήξεις σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα

Διαρρήξεις σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα

Πάνω στους δράστες βρέθηαν χρήματα και «σκρατς» - Στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι ο ένας εκ των δραστών είχε διαρρήξει άλλο ένα πρακτορείο

Διαρρήξεις σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα
Τα λαχεία που έκλεβαν «κλήρωσαν»... χειροπέδες για δυο διαρρήκτες οι οποίοι είχαν βάλει στο μάτι τα πρακτορεία του Ο.Π.Α.Π. στην Καλαμάτα και είχαν «χτυπήσει» δυο από αυτά. Η τύχη τους τελείωσε όταν αποπειράθηκαν να κλέψουν και δύο μοτοποδήλατα από τον ίδιο άνθρωπο!

Ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε τη στιγμή που προσπαθούσαν να αρπάξουν τα μηχανάκια του το βράδυ της Δευτέρας και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν τους δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 36 χρόνων. Πάνω τους, κατά την διάρκεια της σωματικής έρευνας, βρήκαν χρήματα και στιγμιαία λαχεία τύπου «σκρατς» που αποδείχθηκε ότι είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. που  διέρρηξαν.

Στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι ο 33χρονος είχε διαρρήξει άλλο ένα πρακτορείο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης και είχε αρπάξει όσα χρήματα είχε βρει στην ταμειακή μηχανή. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης