Ηρωίνη, μεθαδόνη και λαθραίος καπνός σε χωριό του Έβρου

Ηρωίνη, μεθαδόνη και λαθραίος καπνός σε χωριό του Έβρου

Ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε τις συσκευασίες στο σπίτι του 55χρονου δράστη

Ηρωίνη, μεθαδόνη και λαθραίος καπνός σε χωριό του Έβρου
Μπόλικη δουλειά είχε ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 55χρονου Έλληνα σε χωριό του Έβρου ακολουθώντας πληροφορίες που τους δόθηκαν.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 18,8 γραμμαρίων, ένα πλαστικό φιαλίδιο που περιείχε υγρή μεθαδόνη βάρους 28 γραμμαρίων, αλλά και μια συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό βάρους 323 γραμμαρίων. Έτσι, ο  55χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Με ηρωίνη σκόπευε να πλημμυρίσει τα νυχτερινά κέντρα της Μυκόνου ένας 49χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος του νησιού των ανέμων το βράδυ της Τετάρτης. Πάνω του κατασχέθηκαν 35 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν άλλη μια μικρή ποσότητα ναρκωτικού και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Δύο νάιλον συσκευασίες με μικρές ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, 29 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,11 εκατοστών, είχε στην κατοχή του ένας 27χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Καρδίτσα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης