Ηγουμενίτσα: Σχεδόν 400 κιλά ακατέργαστης κάνναβης έκρυβε φορτηγό

Ηγουμενίτσα: Σχεδόν 400 κιλά ακατέργαστης κάνναβης έκρυβε φορτηγό

Ήταν συσκευασμένη σε εβδομήντα σάκους

Ηγουμενίτσα: Σχεδόν 400 κιλά ακατέργαστης κάνναβης έκρυβε φορτηγό
Στον εντοπισμό τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη ενός 41χρονου ημεδαπού προέβησαν χθες το απόγευμα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε, ότι μεταξύ του φορτίου το οποίο αποτελούταν από σάκους με λιπάσματα, υπήρχε κρυμμένη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συσκευασμένη σε εβδομήντα σάκους, συνολικού μεικτού βάρους τριακοσίων ογδόντα δύο κιλών και εννιακοσίων τριάντα γραμμαρίων (382,930kgr).

Κλείσιμο
Η επιχείρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων, διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, με οδηγό τον 41χρονο συλληφθέντα. 

Από τη Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία ο 41χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας καθώς και το φορτηφό όχημα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης