Οι αγρότες άνοιξαν την Εθνική οδό σε Λάρισα και Αίγιο

Οι αγρότες άνοιξαν την Εθνική οδό σε Λάρισα και Αίγιο

Δείτε πού και πότε σκοπεύουν να κλείσουν τους δρόμους την Τετάρτη

Οι αγρότες άνοιξαν την Εθνική οδό σε Λάρισα και Αίγιο
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Πατρών-Κορίνθου και Λάρισας-Κοζάνης, μετά τον σχεδόν 2ωρο αποκλεισμό του από αγρότες
, οι οποίοι ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης που πλήττουν το εισόδημά τους.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, άνοιξε η νέα εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, η οποία είχε κλείσει λίγο μετά τις 17:45, λόγω της κινητοποίησης αγροτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αποκλεισμός του δρόμου θα επαναληφθεί αύριο και μεθαύριο, από τις 17:00 έως 19:00 και την Πέμπτη οι αγρότες θα λάβουν νέες αποφάσεις.

Όσον αφορά τη Λάρισα και το Αργυροπούλι, στο ύψος του οποίου είχε κλείσει η εθνική οδός Λάρισας-Κοζάνης, οι αγρότες αποχώρησαν από τις 19:40, διατηρώντας το δρόμο κλειστό για μία ώρα και 40 λεπτά (από τις 18:00). 

Αύριο, Τετάρτη, οι αγρότες από το Δαμάσι θα προχωρήσουν και σε αποκλεισμό της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν θα επαναληφθεί ο αποκλεισμός στο ίδιο σημείο και στη νέα εθνική.

Κινητοποιήσεις και στην Κρήτη

Στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου «Μεγάλα Χωράφια», την οποία και απέκλεισαν συμβολικά για περίπου δέκα λεπτά, παρέμειναν και σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι που συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική που ακολουθείται στον αγροτικό τομέα.

Οι διοργανωτές της κινητοποίησης απηύθηναν απόψε κάλεσμα συμμετοχής στον αγώνα τους και σε άλλους αγρότες για αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, οπότε και θα προχωρήσουν σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό της εθνικής οδού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης