Καβάλα: Έκλεψαν αυτοκίνητο, το τράκαραν και το... παράτησαν!

Καβάλα: Έκλεψαν αυτοκίνητο, το τράκαραν και το... παράτησαν!

Τις ικανότητές τους ως... ραλίστες φαίνεται ότι δοκίμαζαν οι δυο άνδρες που έκλεψαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από τη Χρυσούπολη

Καβάλα: Έκλεψαν αυτοκίνητο, το τράκαραν και το... παράτησαν!
Τις ικανότητές τους ως... ραλίστες φαίνεται ότι δοκίμαζαν οι δυο άνδρες που έκλεψαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από τη Χρυσούπολη Καβάλας, αλλά θα διαπίστωσαν ότι δεν τους... ταίριαζε το άθλημα όταν βγήκαν από τον δρόμο και κατέληξαν σε ένα χωράφι με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν το όχημα!

Η κλοπή είχε γίνει το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και, μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων βρήκαν το κλεμμένο Ι.Χ. μέσα στον αγρό όπου το είχαν εγκαταλείψει οι δράστες, δίπλα στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης.

Κλείσιμο
Τα δακτυλικά αποτυπώματα που εντόπισαν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας στους χώρους του αυτοκινήτου, αποκάλυψαν ότι ένας από τους δράστες ήταν ένας 38χρονος Έλληνας που είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές. Στα όρια του αυτοφώρου συνελήφθη στην Χρυσούπολη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης