Καβάλα: «Επαγγελματίας» απατεώνας πούλησε ανύπαρκτο κινητό

Καβάλα: «Επαγγελματίας» απατεώνας πούλησε ανύπαρκτο κινητό

Νεαρός Έλληνας έβγαζε μεροκάματο εξαπατώντας ανυποψίαστους πολίτες

Καβάλα: «Επαγγελματίας» απατεώνας πούλησε ανύπαρκτο κινητό
Έβγαζε «μεροκάματο» εξαπατώντας ανυποψίαστους πολίτες που ανταποκρίνονταν στις αγγελίες τις οποίες αναρτούσε στο Ίντερνετ για την πώληση κινητών, ένας νεαρός Έλληνας που ταυτοποιήθηκε για πολλοστή φορά ως δράστης διαδικτυακής απάτης με θύμα έναν 51χρονο από την Καβάλα!

Ο δράστης, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για τέτοιου είδους κομπίνες, είχε αναρτήσει αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών σχετικά με την πώληση ενός κινητού. Το θύμα επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και πείστηκε να καταθέσει 390 ευρώ για την αγορά σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε. Ο 51χρονος κατέθεσε τα χρήματα την 1η Δεκεμβρίου, όμως δεν παρέλαβε ποτέ το... «αόρατο» κινητό!

Κλείσιμο
Έτσι, κατήγγειλε την εξαπάτησή του στην Ασφάλεια Καβάλας και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μετά από σχετικές έρευνες ότι ο δράστης ήταν ένας... αμετανόητος 29χρονος που είχε κατηγορηθεί και άλλες φορές για το ίδιο αδίκημα. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και θα υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης