Πέλλα: Τραυμάτισε το φίλο του με ψαλίδι για ένα... κινητό!

Πέλλα: Τραυμάτισε το φίλο του με ψαλίδι για ένα... κινητό!

Οι δυο φίλοι, ηλικίας 47 και 37 χρόνων, καυγάδισαν πολύ έντονα

Πέλλα: Τραυμάτισε το φίλο του με ψαλίδι για ένα... κινητό!
Ένα κινητό τηλέφωνο ήταν η αιτία να τραυματιστεί με... ψαλίδι ένας άνδρας από τα χέρια του στενού του φίλου σε περιοχή της Πέλλας και να δεχθεί καίριο χτύπημα η φιλική τους σχέση! Δράστης και θύμα είχαν τσακωθεί για το ποιος θα κρατήσει στην κατοχή του την επίμαχη συσκευή.

Οι δυο φίλοι ηλικίας 47 και 37 χρόνων καυγάδισαν πολύ έντονα στο σπίτι του πρώτου διεκδικώντας ο καθένας για λογαριασμό του το κινητό που, άγνωστο πώς, βρέθηκε στα χέρια τους. Όμως, ξαφνικά ο 47χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να χτυπάει επανειλημμένα με αυτό τον φίλο του προκαλώντας του πολλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του! Ο 37χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε για νοσηλεία, καθώς τα τραύματα που υπέστη ήταν σοβαρά. 

Οι άνδρες της Ασφάλειας που ενημερώθηκαν για το αιματηρό επεισόδιο κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη, που είχε κρύψει το ματωμένο ψαλίδι έξω από το σπίτι του όπου βρέθηκε. Ο  47χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης