Μετανάστες λήστεψαν νεαρή κοπέλα στη Χίο

Μετανάστες λήστεψαν νεαρή κοπέλα στη Χίο

Η άτυχη κοπέλα πανικοβλήθηκε όταν οι δράστες της επιτέθηκαν γύρω στις 11 τη νύχτα - Αρχικά φοβήθηκε επειδή πίστευε ότι θέλουν να τη βιάσουν αλλά αρκέστηκαν να αρπάξουν από την τσέπη της το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή

Μετανάστες λήστεψαν νεαρή κοπέλα στη Χίο
Δεν μπήκε καλά το 2017 για μια νεαρή Ελληνίδα η οποία έζησε στιγμές τρόμου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Χίο, όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από δυο άγνωστους αλλοδαπούς οι οποίοι την χτύπησαν για να την ληστέψουν.

Η άτυχη κοπέλα πανικοβλήθηκε όταν οι δράστες της επιτέθηκαν γύρω στις 11 τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, την ακινητοποίησαν κλείνοντάς της το στόμα και την έριξαν στο έδαφος, καθώς φοβήθηκε ότι σκοπός τους ήταν να την βιάσουν! Ωστόσο, οι άγνωστοι αρκέστηκαν να αρπάξουν από την τσέπη της το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή!

Κλείσιμο
Έντρομο το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών. Λίγο αργότερα, σε μια δημοτική οδό του νησιού οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ζήτησαν από δυο αλλοδαπούς να σταματήσουν για έλεγχο. Όμως, εκείνοι τους εξύβρισαν και τους απώθησαν προσπαθώντας να διαφύγουν. 

Ο 18χρονος Παλαιστίνιος και ο 19χρονος Λιβανέζος ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, αλλά πάνω τους δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απειλή και εξύβριση με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, ενώ ερευνάται αν αυτοί είχαν εμπλακεί νωρίτερα και σε άλλο επεισόδιο με αγνώστους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης