Ηλεία: Ξήλωναν και... βρύσες μαζί με τους σωλήνες!

Ηλεία: Ξήλωναν και... βρύσες μαζί με τους σωλήνες!

Ο,τι μπορεί να πουληθεί, έστω και αποφέροντας ελάχιστα χρήματα, το αρπάζουν οι συμμορίες των «κυνηγών» χαλκού και μετάλλων που λυμαίνονται την περιοχή

Ηλεία: Ξήλωναν και... βρύσες μαζί με τους σωλήνες!
Ο,τι μπορεί να πουληθεί, έστω και αποφέροντας ελάχιστα χρήματα, το αρπάζουν οι συμμορίες των «κυνηγών» χαλκού και μετάλλων που λυμαίνονται τον κάμπο της Ηλείας. Κανείς δεν περίμενε, ωστόσο, ότι θα ξήλωναν ακόμη και βρύσες και θα τις πωλούσαν με το... κιλό!

Η επιδρομή που έκαναν δυο νεαροί στην ιδιοκτησία μιας γυναίκας στην Αμαλιάδα, ήταν ιδιαίτερα αποδοτική. Από το σπίτι και το χωράφι της ξήλωσαν πλήθος σωληνώσεων χαλκού, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτές καθώς άρπαξαν και τις μπρούτζινες βρύσες που μάλιστα ζύγιζαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 36 κιλά και η αξία τους έφτανε μαζί με τους σωλήνες τα 900 ευρώ!

Κλείσιμο
Οι δράστες ηλικίας 27 και 22 χρόνων πρόλαβαν να πουλήσουν τα κλοπιμαία σε μια εταιρεία ανακύκλωσης στα Καβάσιλα Ηλείας, όπου τα βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, τα κατέσχεσαν και τα απέδωσαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αποκάλυψε την ταυτότητα των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης