Κατερίνη: «Χτυπούσε» σπίτια όσο οι ιδιοκτήτες έλειπαν σε διακοπές

Κατερίνη: «Χτυπούσε» σπίτια όσο οι ιδιοκτήτες έλειπαν σε διακοπές

Ο 23χρονος δράστης άρπαζε κυρίως χρυσαφικά και πολύτιμα αντικείμενα των οποίων η αξία υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 4.500 ευρώ, αλλά ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές

Κατερίνη: «Χτυπούσε» σπίτια όσο  οι ιδιοκτήτες έλειπαν σε διακοπές
Αποδοτική ήταν η θερινή περίοδος για ένα νεαρό διαρρήκτη που «χτυπούσε» σπίτια στην Κατερίνη την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους απουσίαζαν σε διακοπές ή στις κοντινές παραλίες. Μάλιστα, είχε επεκτείνει την δραστηριότητά του και στις πλαζ της Πιερίας.

Ο 23χρονος Έλληνας έδρασε τον περασμένο Ιούλιο, όταν προσπάθησε να διαρρήξει τέσσερα σπίτια και εισέβαλε σε  τρία από αυτά, ενώ είχε ξαφρίσει και μια λουόμενη σε παραλία. Ο δράστης άρπαζε κυρίως χρυσαφικά και πολύτιμα αντικείμενα των οποίων η αξία υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 4.500 ευρώ, αλλά ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Κλείσιμο
‘Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, τη λεία του την μεταπούλησε σε έναν 39χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, μαζί με αυτήν για τον 23χρονο που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης