Ιωάννινα: Πήγε να εξαργυρώσει κλεμμένα «σκρατς» και συνελήφθη
Ο υποτιθέμενος τυχερός στάθηκε... άτυχος, αφού συνελήφθη άμεσα και διαπιστώθηκε ότι τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου είχε διαρρήξει δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ σπάζοντας με πέτρες τις τζαμαρίες
Και μόνο ο αριθμός των 45 (!) κερδισμένων στιγμιαίων λαχείων «σκρατς» που προσπάθησε να εξαργυρώσει ένας 32χρονος σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην πόλη των Ιωαννίνων, ήταν αρκετός για να καταλάβει ο ιδιοκτήτης ότι κάτι ύποπτο κρυβόταν! Έτσι, ειδοποίησε αμέσως αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Ο υποτιθέμενος τυχερός στάθηκε... άτυχος, αφού συνελήφθη άμεσα και διαπιστώθηκε ότι τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου είχε διαρρήξει δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ σπάζοντας με πέτρες τις τζαμαρίες και είχε κλέψει χρήματα και πλήθος στιγμιαίων λαχείων. Το ίδιο έκανε και τη νύχτα της Τετάρτης σε ένα τρίτο πρακτορείο, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε κλέψει ένα μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 32χρονου, κατασχέθηκαν 15 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους πράκτορες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.