Κόρινθος: Μετά τη διάρρηξη σε σπίτι, έκλεψε μηχανάκι

Κόρινθος: Μετά τη διάρρηξη σε σπίτι, έκλεψε μηχανάκι

Ο 23χρονος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Τροχαίας, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν κάποια από τα χρυσαφικά και τα τρία κινητά που είχε αρπάξει από το σπίτι

Κόρινθος: Μετά τη διάρρηξη σε σπίτι, έκλεψε μηχανάκι
Δεν του έφτανε η λεία του από την διάρρηξη στο σπίτι μιας γυναίκας στην Κόρινθο, θέλησε να κλέψει και ένα μοτοποδήλατο από το διπλανό σπίτι για να διαφύγει με αυτό, ένας 23χρονος Έλληνας! Η προσπάθειά του απέτυχε, όμως, γιατί τον πήρε είδηση ο ιδιοκτήτης του δικύκλου.

Ο νεαρός δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Τροχαίας που ειδοποίησε το παρ' ολίγον θύμα του, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν κάποια από τα χρυσαφικά και τα τρία κινητά που είχε αρπάξει από το σπίτι, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Ο 23χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του και από εκεί πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Κλείσιμο
*** Για κλοπή μοτοσικλέτας συνελήφθη και στην Κομοτηνή ένας 24χρονος Έλληνας, που την είχε κλέψει το μεσημέρι της Κυριακής. Η μηχανή βρέθηκε στην κατοχή του από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δυο νεαρούς «κυνηγούς» χαλκού τη στιγμή που ετοιμάζονταν να πουλήσουν 76 κιλά καλωδίων σε μάντρα ανακύκλωσης στο Βόλο. Οι δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 29 χρόνων συνελήφθησαν και ανακρίνονται για να αποκαλύψουν από πού είχαν κλέψει τα καλώδια, καθώς προς το παρόν δεν έχει γίνει καταγγελία για την αρπαγή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης