Ενοικιαζόμενα και εξοχικά στόχοι Αλβανών κακοποιών στην Χαλκιδική

Ενοικιαζόμενα και εξοχικά στόχοι Αλβανών κακοποιών στην Χαλκιδική

Οι δύο άνδρες είχαν διαπράξει εφτά διαρρήξεις  στην ευρύτερη περιοχή από τις αρχές Ιουλίου από τις οποίες αποκόμισαν λεία αξίας 9.000 ευρώ


Ενοικιαζόμενα και εξοχικά στόχοι Αλβανών κακοποιών στην Χαλκιδική
Φορτωμένο με χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων που είχαν κλαπεί πριν από δέκα ημέρες από το εξοχικό μιας 53χρονης στην Κασσάνδρεια της Χαλκιδικής, ήταν το αυτοκίνητο δυο Αλβανών που είχαν διαπράξει άλλες έξι διαρρήξεις  στην ευρύτερη περιοχή από τις αρχές Ιουλίου.

Οι δράστες ηλικίας 44 και 31 χρόνων εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ωστόσο, ο 31χρονος συνοδηγός τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να εξαφανιστεί. Από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νέων Μουδανιών, διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί τρύπωναν σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες την ώρα που οι ένοικοι κοιμόντουσαν. Από τις επτά διαρρήξεις που διέπραξαν, αποκόμισαν μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 9.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Στο όχημά τους, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και μεταλλικά ελάσματα που χρησιμοποιούσαν για να παραβιάζουν πόρτες και παράθυρα, ενώ στο σπίτι του 44χρονου βρέθηκαν 590 ευρώ και τρεις ηλεκτρονικές συσκευές. Σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης