Φάρσαλα: Σπείρα ιερόσυλων χτυπούσε ναούς και μαγαζιά

Φάρσαλα: Σπείρα ιερόσυλων χτυπούσε ναούς και μαγαζιά

Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν μαζί με έναν συγγενή συνεργό τους και τοξν κλεπταποδόχο

Φάρσαλα: Σπείρα ιερόσυλων χτυπούσε ναούς και μαγαζιά
Μαζί με τον κλεπταποδόχο τους και ένα συγγενή τους, με τον οποίο προμηθεύονταν ναρκωτικά, έπεσαν στα χέρια των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος τρεις νεαροί που, μέσα σε ένα 24ωρο, είχαν διαρρήξει δύο ναούς και πέντε καταστήματα και είχαν κλέψει μια μηχανή στην πόλη των Φαρσάλων!

Η έρευνα οδήγησε στα ίχνη ενός ζευγαριού 20χρονων που, τα ξημερώματα της Τρίτης, είχαν παραβιάσει δυο μαγαζιά από τα οποία έκλεψαν διάφορα τρόφιμα και είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν άλλα τρία και το παγκάρι μιας εκκλησίας. Μαζί τους, ταυτοποιήθηκε ένας 26χρονος που, την ίδια ημέρα, είχε κλέψει τη μοτοσικλέτα ενός 20χρονου και είχε διαρρήξει το γραφείο του εφημέριου μιας άλλης εκκλησίας από το οποίο είχε αρπάξει 20 ασημένια φυλαχτά, 12 ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και έναν φορητό υπολογιστή. Μέρος των κλοπιμαίων, ο 26χρονος το είχε παραδώσει σε έναν 43χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιερέα, όπως και η μοτοσικλέτα. 

Κλείσιμο
Στην πορεία της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι ο 20χρονος και ο 40χρονος συγγενής του είχαν προμηθευτεί χασίς και ναρκωτικά χάπια από έναν Έλληνα αγνώστων στοιχείων και έκαναν χρήση μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς τους. Όλοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές, κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης