Πάτρα: Άνοιξε η γη και... κατάπιε 85χρονη μέσα στο σπίτι της!

Πάτρα: Άνοιξε η γη και... κατάπιε 85χρονη μέσα στο σπίτι της!

Το δάπεδο του σπιτιού στην οδό Πατρών – Κλάους υποχώρησε κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες και η 85χρονη γυναίκα βρέθηκε έναν... όροφο πιο κάτω

Πάτρα: Άνοιξε η γη και... κατάπιε 85χρονη μέσα στο σπίτι της!
Το χάρο με τα μάτια της είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα, όταν κυριολεκτικά... άνοιξε η γη και την κατάπιε με αποτέλεσμα να καταλήξει στο υπόγειο, όπου την καταπλάκωσαν η ντουλάπα και άλλα έπιπλα τα οποία σωριάστηκαν μέσα στην τρύπα που άνοιξε!

Το δάπεδο του σπιτιού στην οδό Πατρών – Κλάους υποχώρησε κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες και η 85χρονη γυναίκα βρέθηκε έναν... όροφο πιο κάτω, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει σοβαρά. Ακόμη πιο τυχερή στάθηκε όταν την δική της πτώση ακολούθησε και αυτή της ντουλάπας και άλλων αντικειμένων, που επίσης δεν την τραυμάτισαν!

Κλείσιμο
Το περίεργο συμβάν έγινε μέρα- μεσημέρι και οι γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σπίτι και απεγκλώβισαν την ηλικιωμένη γυναίκα. Η 85χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά για καλή της τύχη είχε υποστεί μόνο εκδορές και έφερε ελαφρά τραύματα. Τα αίτια της κατάρρευσης του δαπέδου ερευνώνται από ειδικούς που θα συντάξουν σχετικό πόρισμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης