Έπιασαν φυγόποινο δυόμισι χρόνια μετά τη ληστεία

Έπιασαν φυγόποινο δυόμισι χρόνια μετά τη ληστεία

Είχε καταδικαστεί ερήμην, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος στο νησί

Έπιασαν φυγόποινο δυόμισι χρόνια μετά τη ληστεία
Από τις 22 Φεβρουαρίου του 2014, όταν διέπραξε ληστεία στη Ρόδο, αναζητούσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές έναν 33χρονο Έλληνα. Εκείνος, όμως, παρ’ όλο που είχε καταδικαστεί ερήμην, κυκλοφορούσε ελεύθερος στο νησί!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον φυγόποινο να περπατά στην πόλη της Ρόδου και του πέρασαν χειροπέδες. Αμέσως οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, που έδωσε εντολή να εκτελεστεί η ποινή κάθειρξης δέκα ετών που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και εκκρεμούσε.

Κλείσιμο
Και τι δεν είχε κάνει ένας φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων! Ο 63χρονος, που συνελήφθη στην Ίο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών και χρηματική ποινή 250 ευρώ για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδορκία μαρτύρων, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη!

Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κω για υπόθεση ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος μιας 40χρονης Ελληνίδας που συνελήφθη στο νησί από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτησή της.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης