Στρατιωτικοί σε κύκλωμα ναρκωτικών στον Έβρο

Στρατιωτικοί σε κύκλωμα ναρκωτικών στον Έβρο

Ανάμεσά τους τρεις στρατιωτικοί, και γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής, ενώ αναζητείται και ένας πυροσβέστης!

Στρατιωτικοί σε κύκλωμα ναρκωτικών στον Έβρο
Εφεραν… 31 αλλά «κάηκαν» οι εμπλεκόμενοι σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών με έδρα την Αλεξανδρούπολη, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τρεις στρατιωτικοί, και γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής, ενώ αναζητείται και ένας πυροσβέστης!

Σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που οργάνωσε τα τελευταία χρόνια η ΕΛ.ΑΣ., οι συλλήψεις έγιναν τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στην Θεσσαλονίκη, αλλά και τη Σαντορίνη και τη Μύκονο όπου εντοπίστηκαν τρεις από τους κατηγορούμενους οι οποίοι αναμένονται να προσαχθούν τα επόμενα 24ωρα στον εισαγγελέα. Οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν ήδη στο δικαστικό μέγαρο της πόλης, που είχαν συγκεντρωθεί γονείς, συγγενείς και φίλοι τους.

Κλείσιμο
Στους 28 συλληφθέντες ασκήθηκε δίωξη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Κατά την διάρκεια των ερευνών φέρονται να κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης, αλλά και ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά ποσά που προέρχονταν από την διακίνησή τους. Λεπτομέρειες για την υπόθεση θα ανακοινώσει η Αστυνομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης