Φιλιππινέζες ξάφρισαν πελάτες ξενοδοχείου στην Άρτα

Φιλιππινέζες ξάφρισαν πελάτες ξενοδοχείου στην Άρτα

Οι δύο νεαρές μπήκαν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έφυγαν για την πρωτεύουσα, εκεί όμως τις περίμεναν άνδρες της ασφάλειας


Φιλιππινέζες ξάφρισαν πελάτες ξενοδοχείου στην Άρτα
«Χτύπησαν» και έγιναν... καπνός δυο νεαρές αλλοδαπές που τρύπωσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην περιοχή της Άρτας και άρπαξαν τα υπάρχοντα μιας οικογένειας παραθεριστών! Ωστόσο, οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη τους και τις συνέλαβαν στην... Αθήνα!

Οι δύο Φιλιππινέζες ηλικίας 25 και 26 χρόνων, που είχαν αρπάξει όλα τα χρήματα, ένα κόσμημα και δύο βαλίτσες από το δωμάτιο, μπήκαν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έφυγαν για την πρωτεύουσα. Όμως, οι άνδρες της Ασφάλειας Άρτας που δέχθηκαν την καταγγελία των ενοίκων, τις ταυτοποίησαν και ειδοποίησαν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Κλείσιμο
Άνδρες της Ασφάλειας Κολωνού έστησαν καρτέρι στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Κηφισού και, μόλις έφτασε αυτό στο οποίο είχαν επιβιβαστεί οι δυο αλλοδαπές, τις συνέλαβαν και ερεύνησαν τις αποσκευές τους.

Μέσα, βρήκαν ένα μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες. Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης