Άρτα: Δεν πήγε για... καφέ στο καφενείο!

Άρτα: Δεν πήγε για... καφέ στο καφενείο!

Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε χάρην στα ευρήματα που αξιοποίησε το εγκληματολογικό

Άρτα: Δεν πήγε για... καφέ στο καφενείο!
Νωρίς είχε κλείσει ο ιδιοκτήτης του το καφενείο του στην Άρτα τη Μεγάλη Τετάρτη, καθώς η πελατεία είχε αραιώσει λόγω των ημερών. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ένας άγνωστος διαρρήκτης για να τρυπώσει στο εσωτερικό του και να βάλει στην τσέπη το περιεχόμενο της ταμειακής μηχανής. 

Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε χάρη στα ευρήματα που αξιοποίησε το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 24χρονου Έλληνα που προέκυψε ότι εμπλέκεται σε αυτήν. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν ο δράστης εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Κλείσιμο
*** Παριστάνοντας τους πελάτες είχαν μπει δυο νεαροί σε ένα κατάστημα στην πόλη της Κομοτηνής και, όταν κατάλαβαν ότι δεν τους έβλεπε κανείς, έβαλαν στην τσέπη ένα ρολόι. Η κλοπή είχε γίνει στις 5 Μαΐου και από την έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι δράστες ήταν δύο 21χρονοι Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης