Γιαννιτσά: Δεν έκλεβε μόνο, αλλά αγόραζε και κλοπιμαία

Γιαννιτσά: Δεν έκλεβε μόνο, αλλά αγόραζε και κλοπιμαία

Τα περισσότερα αντικείμενα τα είχε κλέψει τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο του 2015

Γιαννιτσά: Δεν έκλεβε μόνο, αλλά αγόραζε και κλοπιμαία
Πλήθος γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα που είχαν κάνει φτερά από ένα περιφραγμένο οικόπεδο και μια αποθήκη στα Γιαννιτσά, βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας στην κατοχή ενός 34χρονου Αλβανού μαζί με άλλα κλοπιμαία τα οποία... αγόραζε από έναν ομοεθνή του!

Τα περισσότερα από τα αντικείμενα, που ο 34χρονος είχε κλέψει τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο του 2015, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ωστόσο, τα υπόλοιπα αντικείμενα τα οποία του πούλησε ο 37χρονος συμπατριώτης του, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη από πού είχαν κλαπεί και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δυο αλλοδαποί δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Κλείσιμο
*** Στην αποθήκη μιας 51χρονης σε περιοχή του Κιλκίς τρύπωσαν τέσσερις Σύροι πρόσφυγες και έκλεψαν δύο είδη ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, αλλά εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην ίδια περιοχή, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για κλοπή. Τα κλεμμένα είδη βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης