Βίντεο: Στη Μύκονο τρυπάνε τις παραλίες για να γεμίσουν τις πισίνες!

Βίντεο: Στη Μύκονο τρυπάνε τις παραλίες για να γεμίσουν τις πισίνες!

Απίστευτες εικόνες από την φημισμένη παραλία «Παράγκα», όπου γεωτρύπανο 20 μέτρων «τρυπάει» τη γη για να βρει νερό που χρησιμεύει για το γέμισμα της πισίνας διάσημου beach bar

Βίντεο: Στη Μύκονο τρυπάνε τις παραλίες για να γεμίσουν τις πισίνες!
Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Η κάμερα από το κινητό τηλέφωνο ενός επισκέπτη στην παραλία Παράγκα πριν από λίγες μέρες κατέγραψε την ασυδοσία που επικρατεί στο «Ανεξάρτητο Πριγκιπάτο της Μυκόνου».

Εδώ, μαζί με τα εκατομμύρια ευρώ που αλλάζουν χέρια μέρα με τη μέρα, φαίνεται ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει και χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν, πόσο μάλιστα στις τοπικές αρχές του νησιού που είτε δεν γνωρίζουν, είτε το αντίθετο αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν ή τελικά κάνουν τα « στραβά μάτια» για λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

Κλείσιμο
Ο επισκέπτης λοιπόν με την κάμερα  του κινητού του τηλεφώνου εστιάζει πάνω στην άμμο. Διακρίνονται καθαρά οι λιπαντικές ουσίες από την γεώτρηση που συμβαίνει μόλις λίγα μόλις μέτρα πιο μακριά.

Καθώς ο επισκέπτης κινείται προς το χώρο όπου πραγματοποιείται η γεώτρηση, διαπιστώνεται από το βιντεοσκοπημένο υλικό ότι οι χημικές αυτές ουσίες έχουν σχηματίσει ένα μεγάλο ποτάμι με κατεύθυνση τα γάργαρα νερά μιας από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Μυκόνου την οποία επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο κάθε καλοκαίρι.
 
Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα ο επισκέπτης πλησιάζει στο «τόπο του εγκλήματος» και  η κάμερα του κινητού τηλεφώνου εστιάζει σε ένα γεωτρύπανο 20 περίπου μέτρων που διεισδύει στο χώμα. Δημιουργεί ένα μεγάλου βάθους άνοιγμα για να εντοπίσει και να παράγει υπόγεια κοιτάσματα νερού προκαλώντας εκκωφαντικό θόρυβο. Το νερό θα χρησιμεύσει πιθανόν για να γεμίσει η πισίνα γνωστού beach bar της περιοχής και όχι μόνο.
 
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρά τον όγκο του γιγαντιαίου αυτού μηχανήματος, αλλά και της ηχορρύπανσης που προκάλεσε, καθώς αυτό εισχωρούσε στο χώμα, καμία αρμόδια αρχή δεν βρέθηκε εκεί για να παρέμβει και να σταματήσει τις παράνομες αυτές εργασίες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης