Καβάλα: «Άρωμα» γυναίκας σε σπείρα ανήλικων διαρρηκτών

Καβάλα: «Άρωμα» γυναίκας σε σπείρα ανήλικων διαρρηκτών

Και οι τρεις έφηβοι έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές, ενώ το ένα αγόρι αναζητείται και ως δραπέτης

Καβάλα: «Άρωμα» γυναίκας σε σπείρα ανήλικων διαρρηκτών
Τρία ανήλικα παιδιά (μεταξύ τους και ένα κορίτσι) ήταν οι δράστες του μπαράζ διαρρήξεων σε σπίτια που είχε αναστατώσει την πόλη της Καβάλας από την προηγούμενη Τετάρτη. Και τα τρία έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές, ενώ το ένα αγόρι αναζητείται και ως δραπέτης.

Ο 17χρονος είχε διαφύγει στις 24 Ιανουαρίου από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για κλοπές και τα ίχνη του είχαν χαθεί. Όπως αποδείχθηκε, είχε ενώσει τις δυνάμεις του με έναν 15χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για κλοπή και μία 16χρονη κοπέλα που και αυτή έχει κατηγορηθεί παλιότερα για το ίδιο αδίκημα!

Κλείσιμο
Στο διάστημα της δράσης τους, διέρρηξαν τρία σπίτια και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλο ένα. Από αυτά, άρπαξαν συνολικά 100 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.

 Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, συνελήφθησαν ο 15χρονος και η 16χρονη και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ ο 17χρονος δραπέτης συνεργός τους αναζητείται.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης