Σπείρα προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη στην Πάτρα

Σπείρα προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη στην Πάτρα

Ο «εισπράκτορας» που εμφανίστηκε στο ραντεβού για να παραλάβει μεγάλο χρηματικό ποσό, δήθεν για να μην συλληφθεί η κόρη της για τροχαίο ατύχημα που είχε προκαλέσει, κίνησε τις υποψίες του θύματος, που δεν του παρέδωσε το συμφωνηθέν ποσό

Σπείρα προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη στην Πάτρα
Ο «εισπράκτορας» που εμφανίστηκε στο ραντεβού για να παραλάβει μεγάλο χρηματικό ποσό, δήθεν για να μην συλληφθεί η κόρη της για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που τάχα  είχε προκαλέσει, κίνησε υποψίες σε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα επειδή ήταν εμφανώς αλλοδαπός!

Έτσι, η 73χρονη δεν του παρέδωσε τα 2.000 ευρώ που κρατούσε, όπως είχε συνεννοηθεί τηλεφωνικά με μια γυναίκα συνεργό του η οποία της συστήθηκε ως αστυνομικός
Κλείσιμο
, ενώ μια άλλη προσποιήθηκε  την κόρη της και της ζήτησε κλαίγοντας να πληρώσει τα χρήματα! 

Αντίθετα, κινητοποίησε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης οι οποίοι εντόπισαν τον 37χρονο Βούλγαρο σε κοντινή απόσταση και τον συνέλαβαν. 

Ο αλλοδαπός παρελήφθη από την Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται για να αποκαλύψει την ταυτότητα των δυο γυναικών και τυχόν άλλων συνεργών του οι οποίοι αναζητούνται. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης