Ρεβεγιόν με «φρουτάκια» στα κρατητήρια!

Ρεβεγιόν με «φρουτάκια» στα κρατητήρια!

Το μενού ενός καφενείου στο Ρέθυμνο περιλάμβανε… «φρουτάκια» τα οποία «σέρβιρε» στους θαμώνες ο 50χρονος υπεύθυνος του καταστήματος

Ρεβεγιόν με «φρουτάκια» στα κρατητήρια!
Το μενού ενός καφενείου στο Ρέθυμνο περιλάμβανε… «φρουτάκια» τα οποία «σέρβιρε» στους θαμώνες ο 50χρονος υπεύθυνος του καταστήματος μέσω εννέα υπολογιστών που λειτουργούσαν σε αθέατο σημείο. Ένας 58χρονος, μάλιστα, συνελήφθη επί τω έργω!

Οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν και τον 50χρονο, π μάλιστα εργαζόταν χωρίς το απαιτούμενο πιστοποιητικό υγείας. Και οι δυο οδηγήθηκαν το πρωί των Χριστουγέννων στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο 47χρονο ιδιοκτήτης του καφενείου απουσίαζε και αναζητείται. Οι υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Κλείσιμο
*** Δεν έβαζε μυαλό ο 50χρονος ιδιοκτήτης ενός καφενείου στην Ξάνθη ο οποίο, παρ’ όλο που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράνομα παίγνια, εξακολουθούσε να λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τρία ηλεκτρονικά παιχνιδομηχανήματα και τρεις υπολογιστές με το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια». Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον συνέλαβαν μαζί με έναν 45χρονο θαμώνα πού έπαιζε το απαγορευμένο παιχνίδι, τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατέσχεσαν τις έξι συσκευές και 667,5 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης