Βόλος: Είχε στην πλάτη το... μισό ποινικό κώδικα!

Βόλος: Είχε στην πλάτη το... μισό ποινικό κώδικα!

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού κατά συρροή, άμεση συνέργεια σε στάση κρατουμένων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και χειροβομβίδων από κοινού και οπλοχρησία κατά συρροή από κοινού

Βόλος: Είχε στην πλάτη το... μισό ποινικό κώδικα!
Ιδιαίτερα επικίνδυνο θεωρούν οι αστυνομικές αρχές έναν 34χρονο Αλβανό που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. στο Βόλο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης με βαρύτατες κατηγορίες. Ο αλλοδαπός κακοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και δρομολογήθηκε ο εγκλεισμός του στις φυλακές.

Ο 34χρονος είχε τον... μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη, καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού κατά συρροή, άμεση συνέργεια σε στάση κρατουμένων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και χειροβομβίδων από κοινού και οπλοχρησία κατά συρροή από κοινού!
 
Κλείσιμο
*** Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 49χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην Ιτέα Φωκίδας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Ο φυγόποινος, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και 54 μηνών και συνολική χρηματική ποινή 24.800 ευρώ, για παραβάσεις νομοθεσίας περί επιταγών και της εργατικής νομοθεσίας. 

*** Στο Λυγουριό Αργολίδας κρυβόταν ένας ανήλικος Σκοπιανός που είχε αποδράσει στις 13 Νοεμβρίου από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν με απόφαση του Μονομελούς Ειδικού Δικαστηρίου Ανηλίκων για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και απειλή σε μέλη της οικογένειάς του. Εκεί τον εντόπισαν άνδρες της Ασφάλειας και τον συνέλαβαν.

*** Στην Κόρινθο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 24χρονoς Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης