Τρίπολη: Βρήκε τα κλειδιά στην πόρτα και μπήκε να κλέψει!

Τρίπολη: Βρήκε τα κλειδιά στην πόρτα και μπήκε να κλέψει!

Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τρεις άνθρωποι, αλλά δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν - Ο δράστης έκλεψε μια τσάντα και εξαφανίστηκε...

Τρίπολη: Βρήκε τα κλειδιά στην πόρτα και μπήκε να κλέψει!
Σαν κύριος μπήκε άγνωστος σε ένα σπίτι στην Τρίπολη όπου βρίσκονταν τρεις άνθρωποι, καθώς τα κλειδιά βρίσκονταν πάνω στην πόρτα. Μάλιστα, κανείς δεν τον πήρε είδηση όταν άρπαξε μια τσάντα και έφυγε βιαστικά, χωρίς καν να κλείσει πίσω του την πόρτα.

Όταν οι ένοικοι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ο δράστης βρισκόταν πια πολύ μακριά. Ωστόσο, δεν έβγαλε κάποιο κέρδος από την κλοπή, καθώς μέσα στην τσάντα δεν υπήρχαν χρήματα, αλλά μόνο πιστωτικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Γι’ αυτό, την «ξεφορτώθηκε» στην πυλωτή μίας πολυκατοικίας όπου βρέθηκε από άνδρες της Ασφάλειας χωρίς τις τραπεζικές κάρτες, που η ιδιοκτήτρια είχε ήδη προλάβει να ακυρώσει.

Κλείσιμο
*** Ένα φορητό υπολογιστή και 10 ευρώ είχε κλέψει όλα κι όλα ένας 31χρονος από το κατάστημα που διέρρηξε στις 30 Νοεμβρίου στην Προσοτσάνη της Δράμας. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που βρήκαν το laptop στο σπίτι του δράστη, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης