Καστοριά: Κοριτσάκια σε σπείρα που πυροβόλησε αστυνομικούς

Καστοριά: Κοριτσάκια σε σπείρα που πυροβόλησε αστυνομικούς

Οι πέντε Αλβανοί -όλοι τους μη νόμιμοι μετανάστες- προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση

Καστοριά: Κοριτσάκια σε σπείρα που πυροβόλησε αστυνομικούς
Πυροβολώντας κατά των αστυνομικών οι οποίοι προσπάθησαν να τους ελέγξουν στην περιοχή της Διποταμίας στην Καστοριά, επιχείρησαν να διαφύγουν τα μέλη μιας σπείρας νεαρών Αλβανών που πέρασαν τα σύνορα για να κάνουν διαρρήξεις! Μεταξύ τους, μάλιστα, ήταν δυο κοριτσάκια ηλικίας μόλις 14 και 15 χρόνων.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος ακινητοποίησαν την 15χρονη μαζί με έναν 23χρονο και έναν 27χρονο, αλλά ένας 20χρονος άνοιξε πυρ εναντίον τους και προσπάθησε να διαφύγει με την 14χρονη. Όμως, έπεσαν και αυτοί στα χέρια των αστυνομικών μετά από καταδίωξη. Στην κατοχή της σπείρας κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου- λάμψης, ένας άδειος γεμιστήρας, ένας κάλυκας όπλου κρότου- λάμψης, 150 ευρώ και πέντε κινητά. 

Κλείσιμο
Οι πέντε Αλβανοί -όλοι τους μη νόμιμοι μετανάστες- προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές. Μάλιστα, σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Καστοριάς για ναρκωτικά και του ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας για διακεκριμένες κλοπές.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης