Λαμία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας μετά από τροχαίο

Λαμία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας μετά από τροχαίο

Το αυτοκίνητό του είχε ανατραπεί στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Αποστολιάς-Παύλιανης, λίγο μετά τα Καστέλια της Φωκίδας

Λαμία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας μετά από τροχαίο
Γνωστός επιχειρηματίας, ηλικίας 66 ετών, από την Αθήνα έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του ανετράπη -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- σε επαρχιακό δρόμο στο βουνό της Οίτης.

Ο 66χρονος ήταν μέλος μιας ομάδας κυνηγών που βρέθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή για κυνήγι. Στις 5.45 τα ξημερώματα χάθηκαν τα ίχνη του 66χρονου, ο οποίος οδηγούσε ένα τζιπ. Οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν στο κινητό τηλέφωνο, χωρίς όμως να παίρνουν απάντηση.

Κλείσιμο
Λίγο αργότερα εντόπισαν το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε ανατραπεί στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Αποστολιάς-Παύλιανης, λίγο μετά τα Καστέλια της Φωκίδας. Ο 66χρονος βρέθηκε πεσμένος στην πλάγια και βαριά τραυματισμένος.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε λίγο αργότερα από την Λαμία. Ωστόσο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λαμίας ο 66χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ήδη παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ το αστυνομικό τμήμα της Γραβιάς ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης