Ανήλικοι δραπέτες οι δράστες κλοπών στην Ξάνθη

Ανήλικοι δραπέτες οι δράστες κλοπών στην Ξάνθη

Τα έκαναν γυαλιά- καρφιά σε μια επιχείρηση στην Ξάνθη όπου είχαν κλέψει και δύο μοτοσικλέτες

Ανήλικοι δραπέτες οι δράστες κλοπών στην Ξάνθη
Δυο ανήλικα Ελληνόπουλα που είχαν αποδράσει στις 24 Αυγούστου από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για κλοπές και ληστείες, ήταν αυτοί που τα έκαναν γυαλιά- καρφιά σε μια επιχείρηση στην Ξάνθη όπου είχαν κλέψει και δύο μοτοσικλέτες. 

Με τις μηχανές που άρπαξαν την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα, οι δράστες ηλικίας 17 και 16 χρόνων και ένας 25χρονος συνεργός τους διέρρηξαν την επιχείρηση προκαλώντας μεγάλες ζημιές και άρπαξαν από το εσωτερικό της έναν σταθερό και πέντε φορητούς υπολογιστές, δέκα μπαταρίες αυτοκινήτων, 200 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα. 

Κλείσιμο
Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας και οι δυο ανήλικοι συνελήφθησαν στην κοινότητα Δροσερό, όπου κατασχέθηκαν μία από τις κλεμμένες μοτοσικλέτες, ο σταθερός υπολογιστής και μία βαλίτσα τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που τους άσκησε δίωξη για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οι έρευνες συνεχίζονται για να συλληφθεί και ο 25χρονος, που και αυτός είναι σεσημασμένος για κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης