Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές σε όλη τη χώρα

Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές σε όλη τη χώρα

Τρεις νεαροί είχαν κλέψει μοτοποδήλατο και έκαναν βόλτες τρικάβαλο στην Αλεξανδρούπολη – Διαρρήξεις σε Χανιά, Κόνιτσα, Νάουσα και Σέρρες 

Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές σε όλη τη χώρα
Βόλτες με... ξένο μηχανάκι ήθελαν να κάνουν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης τρεις νεαροί, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, αλλά τους βγήκαν ξινές, καθώς κατέληξαν στα κρατητήρια της τοπικής Ασφάλειας και από εκεί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Οι νεαροί Έλληνες δράστες ηλικίας 23, 22 και 17 χρόνων, που είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν... τρικάβαλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και συνελήφθησαν. Το κλεμμένο δίκυκλο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Κλείσιμο
*** Δυο σπίτια σε περιοχές των Σερρών διέρρηξαν μέσα σε ένα 24ωρο ένας 26χρονος και ένας 20χρονος και έκλεψαν μία τηλεόραση, ηχεία και μία κάμερα. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας εξιχνίασαν τις κλοπές και οι δυο νεαροί Έλληνες συνελήφθησαν σε περιοχή των Σερρών. Όμως, στην κατοχή τους βρέθηκαν μόνο τα κλεμμένα ηχεία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους ενώ η έρευνα για τα υπόλοιπα κλοπιμαία συνεχίζεται.

*** Στην επιχείρηση ενός 45χρονου σε περιοχή του Δήμου Χανίων τρύπωσε ένας  52χρονος Έλληνας και άρπαξε δύο συσκευές αναπαραγωγής DVD. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. 

*** Το όχημα ενός 52χρονου επιχείρησαν να διαρρήξουν δυο νεαροί στη Νάουσα, αλλά τους αντιλήφθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που περιπολούσαν στην περιοχή. Οι δράστες ηλικίας 22 και 27 χρόνων συνελήφθησαν και ανακρίνονται γι άλλα παρόμοια περιστατικά.

*** Το βράδυ της 12ης Μαΐου είχε γίνει η διάρρηξη στην εξοχική κατοικία μιας 79χρονης γυναίκας στην κοινότητα Μελισσόπετρα της Κόνιτσας, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Σε βάρος ενός 30χρονου Αλβανού που προέκυψε ότι εμπλέκεται σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης