Η ισχυρότερη έκδοση του Volkswagen Golf GTI

Η ισχυρότερη έκδοση του Volkswagen Golf GTI

Η VW δημιουργεί το νέο Golf GTI Clubsport για να τιμήσει την 50η επέτειο από την επίσημη εμφάνιση του best seller μοντέλου της.

240524103530_Volkswagen-Golf-GTI

Τον Μάιο του 1974 η VW παρουσίασε την πρώτη γενιά του Golf και 50 χρόνια μετά η γερμανική εταιρεία διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις για να γιορτάσει το συγκεκριμένο γεγονός.

Σε αυτές περιλαμβάνεται και η παρουσίαση της νέας έκδοσης του hot hatch μοντέλου Golf GTI Clubsport, την οποία δημιουργεί σε ειδικές επετείους για το αυτοκίνητο.
Κλείσιμο

Το νέο Golf GTI Clubsport θα παρουσιαστεί επίσημα στις 31 Μαΐου κατά τη διοργάνωση του αγώνα αντοχής 24 Ώρες του Nürburgring. H γερμαννική εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, το οποίο διατηρεί το σχετικό καμουφλάζ στο αμάξωμά του.

Παρόλα αυτά, διακρίνουμε ότι το αυτοκίνητο έχει διαφοροποιημένη μάσκα και φώτα από αυτά που υπάρχουν στο παρόν Golf GTI, ενώ το εταιρικό έμβλημα της γερμανικής εταιρείας στο εμπρός μέρος είναι φωτιζόμενο.

Στο πίσω μέρος του υπάρχει μια σχετικά μεγάλων διαστάσεων αεροτομή στην οροφή του, τα εκεί φώτα είναι διαφορετικής σχεδίασης, ενώ υπάρχουν δύο μεγάλες απολήξεις εξατμίσεων και πιο έντονα διαμορφωμένος αεροδυναμικός διαχύτης. Επίσης, οι τροχοί είναι ελαφρού κράματος 19 ιντσών της Warmenau.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε επίσημα λεπτομέρειες για την απόδοση και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Golf GTI Clubsport. Ωστόσο, η Volkswagen δημιούργησε και ένα αγωνιστικό με το οποίο η εταιρεία θα λάβει μέρος στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Nürburgring.

Ο κινητήρας σε αυτό αποδίδει 348 ίππους, ωστόσο στο καινούργιο Golf GTI Clubsport η μέγιστη ισχύς του θα είναι μικρότερη. Θυμίζουμε ότι o 2.0 TSI στο Golf GTI αποδίδει 265 ίππους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης