Δυο συλλήψεις για ληστεία και κλοπές στη Μεσσηνία

Δυο συλλήψεις για ληστεία και κλοπές στη Μεσσηνία

Δυο Έλληνες εισέβαλαν σε ένα κατάστημα στη Θουρία Μεσσηνίας 

Δυο συλλήψεις για ληστεία και κλοπές στη Μεσσηνία
Μέσα στα όρια του αυτοφώρου συνέλαβαν οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας τους δράστες μιας διάρρηξης σε κατάστημα και της απόπειρας κλοπής οχήματος. Με τη σύλληψή τους εξιχνιάστηκε και μια ληστεία που είχε διαπράξει ο ένας από αυτούς.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν δυο Έλληνες, έναν 32χρονο και έναν 28χρονο, ως δράστες της εισβολής σε ένα κατάστημα στη Θουρία Μεσσηνίας από το οποίο εκλάπη ολόκληρη η ταμειακή μηχανή το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και τους συνέλαβαν. Οι ίδιοι είχαν αποπειραθεί να κλέψουν και ένα φορτηγού στην ίδια περιοχή. Κατά τις έρευνες βρέθηκαν τμήματα της ταμειακής μηχανής και 115 ευρώ από το περιεχόμενό της, ενώ κατασχέθηκε και ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Κλείσιμο
Όπως αποδείχθηκε, το είχε χρησιμοποιήσει στις 29 Αυγούστου ο 32χρονος για να ληστέψει ένα κατάστημα στη Θουρία! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους άσκησε διώξεις για κλοπή και απόπειρα κλοπής, ληστεία και παράνομη οπλοκατοχή και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων παρανομιών που τυχόν διέπραξαν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης