Κοζάνη: Συμμορία ανηλίκων έκλεβε μηχανάκια και εργαλεία

Κοζάνη: Συμμορία ανηλίκων έκλεβε μηχανάκια και εργαλεία

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ένα κράνος, δύο φακοί, ένα ζευγάρι γάντια, ένα κουτί με λάδι μηχανής, κατσαβίδια, πένσες και άλλα εργαλεία και ένα σπρέι με το οποίο είχαν αλλάξει το χρώμα ενός κλεμμένου μοτοποδηλάτου

Κοζάνη: Συμμορία ανηλίκων έκλεβε μηχανάκια και εργαλεία
Πέντε «άγουροι» κλέφτες που η ηλικία τους κυμαίνεται μεταξύ 15 και 14 χρόνων είχαν δημιουργήσει σπείρα που δρούσε στην πόλη της Κοζάνης, για να κλέβουν μηχανάκια και να αλλοιώνουν τα στοιχεία κυκλοφορίας τους! Η σύλληψη δυο εξ αυτών έβαλε τέλος στην παράνομη δράση τους.

Αρχικά, εντοπίστηκαν ένας 15χρονος και ένας 14χρονος τη στιγμή που προσπαθούσαν να θέσουν σε κίνηση το μοτοποδήλατο ενός 27χρονου για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την περασμένη Δευτέρα. Μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι δυο ανήλικοι προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει το μηχανάκι μαζί με δύο 14χρονους συνεργούς τους και έναν 15χρονο.

Κλείσιμο
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ένα κράνος το οποίο είχε κλαπεί από έναν 15χρονο, δύο φακοί, ένα ζευγάρι γάντια, ένα κουτί με λάδι μηχανής, κατσαβίδια, πένσες και άλλα εργαλεία και ένα σπρέι με το οποίο είχαν αλλάξει το χρώμα του κλεμμένου μοτοποδηλάτου. Οι δυο πιτσιρικάδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ σε βάρος των τριών συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος των γονέων όλων ασκήθηκε δίωξη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης