Απέτυχαν να κλέψουν κοσμήματα και πήγαν για... καφέ!

Απέτυχαν να κλέψουν κοσμήματα και πήγαν για... καφέ!

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που προσπάθησαν να κλέψουν αποδείχθηκε καλά «διαβασμένος» και δεν τους άφησε στιγμή από τα μάτια του

Απέτυχαν να κλέψουν κοσμήματα και πήγαν για... καφέ!
Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες, ένα ζευγάρι Αλβανών προσπάθησε να αρπάξει πανάκριβα κοσμήματα από ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Ηρακλείου, με τη δοκιμασμένη μέθοδο της απασχόλησης του ιδιοκτήτη. Δεν ήξεραν, όμως, ότι οι φωτογραφίες τους είχαν κυκλοφορήσει σε όλα τα μαγαζιά του είδους!

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που προσπάθησαν να κλέψουν αποδείχθηκε καλά «διαβασμένος» και δεν τους άφησε στιγμή από τα μάτια του. Έτσι, αναγκάστηκαν να φύγουν άπρακτοι και πήγαν σε μια καφετέρια, όπου κάθισαν για να πιουν καφέ! Εκεί τους βρήκαν οι άνδρες της Αστυνομίας και τους έβαλαν χειροπέδες για την... προηγούμενη κλοπή που είχαν διαπράξει!

Κλείσιμο
Την περασμένη Πέμπτη, το ζευγάρι κατάφερε να αρπάξει χρυσαφικά μεγάλης αξίας από ένα κεντρικό χρυσοχοείο στο Ηράκλειο, με τον άνδρα να κρατάει απασχολημένο τον ιδιοκτήτη και τη γυναίκα να βάζει τη λεία της σε μια τσάντα. Χωρίς να το ξέρουν οι αλλοδαποί δράστες, η κάμερα κλειστού κυκλώματος του χρυσοχοείου τους κατέγραψε πεντακάθαρα και ο ιδιοκτήτης μοίρασε τις φωτογραφίες τους σε όλους τους συναδέλφους του μέσω του συλλόγου τους!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης