Συμφωνία συνεργασίας της BC Partners με τη φαρμακευτική Pharmathen

Συμφωνία συνεργασίας της BC Partners με τη φαρμακευτική Pharmathen

Η οικογένεια Κάτσου που βρίσκεται στη διοίκηση της Pharmathen θα διατηρήσει σημαντικό μερίδιο μετοχών καθώς και τη διοίκησή του

Συμφωνία συνεργασίας της BC Partners με τη φαρμακευτική Pharmathen
Την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον επενδυτικό όμιλο BCPartners ανακοίνωσε η διοίκηση της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρίας Pharmathen, με τελικό στόχο την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της φαρμακευτικής από τον επενδυτικό όμιλο του εξωτερικού BCPartners. 

Η οικογένεια Κάτσου που βρίσκεται στη διοίκηση της Pharmathen θα διατηρήσει σημαντικό μερίδιο μετοχών καθώς και τη διοίκησή του.
 
Κλείσιμο
Η BC Partners είναι επενδυτική εταιρεία, που διαχειρίζεται επενδυτικό κεφάλαιο ύψους περίπου 13 δισ. ευρώ (15 δισ δολάρια). Κατέχει ηγετική θέση τον τομέα των εξαγορών, επενδύοντας κατά βάση σε μεγάλες εταιρίες σε Ευρώπη και Αμερική, μέσω του δικτύου της με γραφεία σε Λονδίνο, Παρίσι, Αμβούργο και Νέα Υόρκη.
 
Η Pharmathen επικεντρώνεται στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή σύνθετων γενοσήμων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Ιδρύθηκε το 1969 και έκτοτε έχει αναπτύξει μία διαφοροποιημένη βάση περισσότερων από 180 διεθνώς διακεκριμένων πελατών.

Η λειτουργία της Pharmathen είναι απολύτως καθετοποιημένη, με ανθρώπινο δυναμικό μεγαλύτερο από 1.000 άτομα, τα οποία εργάζονται στα τρία υπερσύγχρονα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης και τις δύο παραγωγικές μονάδες του Ομίλου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης