Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκε κι άλλη κλοπή του αλβανικού ντουέτου

Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκε κι άλλη κλοπή του αλβανικού ντουέτου

Μετά την διάρρηξη που είχαν κάνει σε μια εξοχική κατοικία, αποκαλύφθηκε ότι είχαν χτυπήσει και ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο

Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκε κι άλλη κλοπή του αλβανικού ντουέτου
Μια-μια έρχονται στο φως οι «δουλειές» ενός ντουέτου Αλβανών που δρούσαν πριν από εννέα μήνες στη Λούτσα της Πρέβεζας. Μετά την διάρρηξη που είχαν κάνει σε μια εξοχική κατοικία, αποκαλύφθηκε ότι είχαν χτυπήσει και ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Και οι δυο διαρρήξεις είχαν γίνει στις 25 Ιουλίου του 2014 και, από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Καναλλακίου και του τοπικού Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, εξιχνιάστηκε αυτή στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου οι δράστες ηλικίας 49 και 47 χρόνων είχαν εισβάλει από ένα ανασφάλιστο παράθυρο. Μέσα, βρήκαν ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 1.100 ευρώ, κάρτες ανάληψης και κλειδιά αυτοκίνητου, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Κλείσιμο
Και γι’ αυτή την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία που προστέθηκε σε αυτήν που είχε σταλεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας για τη διάρρηξη ενός εξοχικού που είχε γίνει την ίδια ημέρα στην ίδια περιοχή. Τότε, οι δυο Αλβανοί είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο του και είχαν αρπάξει από μέσα σημαντικό χρηματικό ποσό, τέσσερα κινητά, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, διάφορες συσκευές και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης