Και δεύτερη ληστεία από τον ιερόσυλο της Κέρκυρας

Και δεύτερη ληστεία από τον ιερόσυλο της Κέρκυρας

Μετά τη σύλληψη του 29χρονου, παραδόθηκε και ο 24χρονος συνεργός του που αναζητούνταν και αποκαλύφθηκε ότι είχε ληστέψει άλλον έναν ηλικιωμένο

Και δεύτερη ληστεία από τον ιερόσυλο της Κέρκυρας
Όλο και νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του «διδύμου» που διέρρηξε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στους Αργυράδες της Κέρκυρας και λήστεψε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στην ίδια περιοχή. Μετά τη σύλληψη του 29χρονου, παραδόθηκε και ο 24χρονος συνεργός του που αναζητούνταν και αποκαλύφθηκε ότι είχε ληστέψει άλλον έναν ηλικιωμένο!

Ο νεαρός κακοποιός παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από τον συνήγορό του στην Ασφάλεια Κέρκυρας και παρέδωσε τα χρυσά σκεύη και την ασημένια οστεοθήκη που είχε κλέψει από την εκκλησία μαζί με τον συνεργό του. Από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, όμως, ταυτοποιήθηκε και ως ο δράστης άλλης μιας ληστείας σε βάρος 86χρονου, τον οποίο είχε χτυπήσει μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στις 17 Φεβρουαρίου και του είχε αρπάξει χρήματα και χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ!

Κλείσιμο
Παράλληλα, έξω από το σπίτι του 24χρονου βρέθηκε ένα πιστόλι φωτοβολίδων που χρησιμοποίησε στη ληστεία σε βάρος δυο 79χρονων, από τους οποίους τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου είχε αρπάξει μια τσάντα με προσωπικά έγγραφα και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια. Σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και οπλοκατοχή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. 

Ήδη, είχε κατηγορηθεί ο συνεργός του για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι του είχαν βρεθεί ένα αυτοσχέδιο ξύλινο κλομπ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης