Αλαλούμ στην Παλλήνη με τα κλειστά σχολεία την Πέμπτη

Αλαλούμ στην Παλλήνη με τα κλειστά σχολεία την Πέμπτη

Η απόφαση ελήφθη για όλα τα σχολεία αργά το βράδυ της Τετάρτης - Αντιδρούν οι γονείς - Τι δηλώνει ο αντιδήμαρχος στο protothema.gr

Αλαλούμ στην Παλλήνη με τα κλειστά σχολεία την Πέμπτη
Νέο αλαλούμ σημειώθηκε στο δήμο Παλλήνης καθώς ο δήμαρχος πήρε απόφαση αργά το βράδυ της Τετάρτης, και παρά την καλυτέρευση του καιρού, να κρατήσει κλειστά όλα τα σχολεία της περιοχής για δεύτερη ημέρα.

Ερωτηθείς σχετικά ο αντιδήμαρχος Θ. Σταματίου είπε ότι κρατούν κλειστά όλα τα σχολεία, επί παραδείγματι και αυτά που είναι σε κεντρικά σημεία και δεν έχουν πρόβλημα για…παιδαγωγικούς λόγους καθώς κάποια άλλα ενδέχεται να έχουν πρόβλημα παγετού.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των γονέων και τα ανοιχτά σχολεία σε όμορους δήμους οι ανακοινώσεις από το δήμο Μαραθώνα για κλειστά σχολεία όπου υπάρχει πρόβλημα και ανοιχτά όπου δεν υπάρχει, ο αντιδήμαρχος μιλώντας στο «protothema.gr» τόνισε ότι στην Παλλήνη πήραν μία απόφαση για όλα τα σχολεία.

Το πρωί της Τετάρτης αλαλούμ δημιουργήθηκε σε σχολεία του Δήμου Αθηναίων, καθώς  το μεσημέρι υπήρξε εντολή από τον δήμο να κλείσουν όλα τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας, παρά το γεγονός ότι ο καιρός παρουσίαζε βελτίωση.

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες γονέων η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έστειλε επιστολή στους διευθυντές των σχολείων με την οποία ζητάει σε περίπτωση που υπάρχουν μαθητές οι γονείς των οποίων αδυνατούν να τους παραλάβουν να κρατήσουν τα παιδιά σε αίθουσες καλά θερμαινόμενες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης