Εύβοια: Έπιασαν τους διαρρήκτες αλλά δεν βρήκαν τα κοσμήματα αξίας... 30.000 ευρώ!

Εύβοια: Έπιασαν τους διαρρήκτες αλλά δεν βρήκαν τα κοσμήματα αξίας... 30.000 ευρώ!

Οι τρεις Έλληνες δράστες ηλικίας 36, 35 και 34 χρόνων εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ιδιοκτήτη στη δουλειά του για να παραβιάσουν την πόρτα και να κάνουν άνω- κάτω τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού

Εύβοια: Έπιασαν τους διαρρήκτες αλλά δεν βρήκαν τα κοσμήματα αξίας... 30.000 ευρώ!
Μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκαν οι τρεις δράστες της διάρρηξης στο σπίτι ενός 33χρονου στην Αμάρυνθο Ευβοίας, που είχαν αρπάξει πλήθος από πανάκριβα κοσμήματα. Όμως, η πλούσια λεία τους δεν έχει βρεθεί ακόμη και το αστυνομικό τμήμα Ερέτριας συνεχίζει την έρευνα.

Οι τρεις Έλληνες δράστες ηλικίας 36, 35 και 34 χρόνων εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ιδιοκτήτη στη δουλειά του για να παραβιάσουν την πόρτα και να κάνουν άνω- κάτω τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Τελικά, ανακάλυψαν τα κοσμήματα αξίας περίπου 30.000 ευρώ, σύμφωνα με το θύμα, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Κλείσιμο
Από τα αποτυπώματα που άφησαν, όμως, ταυτοποιήθηκαν ο 35χρονος και ο 36χρονος που έχουν κατηγορηθεί για άλλες κλοπές και ο 34χρονος ο οποίος έχει εμπλακεί σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών. Και οι τρεις ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που έπαψαν να ισχύουν από τη στιγμή που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης