Πωλητήριο έχει μπει στον χώρο που φιλοξενήθηκε η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», όπως έγινε γνωστό με σχετική ανάρτηση από τον λογαριαμό του «Άλλου Ανθρώπου» στο Facebook.
Όπως είναι ήδη γνωστό, o εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κατηγορείται ότι μαζί με μέλη της οικογένειας του, έχουν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, αποκομίζοντας περίπου 600.000 ευρώ.
Ειδικότερα όπως είχε αποκαλύψει το Πρώτο Θέμα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιρνε χρήματα εις το όνομα του «άλλου ανθρώπου», τα έβαζε σε προσωπικούς λογαριασμούς και έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια.
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε βγει τον Φεβρουάριο στο MEGA και είχε πει πως υπήρχαν σημαντικές ελλείψεις στο απόθεμα των τροφίμων, με τα οποία, όπως είχε ισχυριστεί, σιτίζονταν εκατοντάδες άνθρωποι, καθώς δεν υπήρχαν χρήματα.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.